Opgelicht in Parijs

Parijs staat bekend als de stad van de liefde. Helaas zijn er ook een aantal oplichtingstrucs waar de stad om bekend staat. Hou je met deze trucs rekening dan ben je vooraf gewaarschuwd en kun je een leuke tijd hebben in de Parijs. Overal in de stad kun je mensen vinden die je aanspreken en die een vriendschapsbandje om je arm willen vlechten. Dit zijn kunstenaars in het vlechten en het is indrukwekkend om te zien wat deze mensen met een paar stukjes touw kunnen. Toch kan dit een vervelende afloop hebben. Zodra het bandje om je arm zit willen ze er grof voor betaald hebben. Doe je dit niet dan zullen ze niet loslaten. Heb je niet veel kracht dan zullen ze het bandje hard aantrekken. Pas als je betaalt zal deze los worden gemaakt. Deze mensen worden door heel Parijs gezien maar zijn vooral op de Montmartre te vinden.

Hou in Parijs ook altijd goed in de gaten wat je betaalt. Stel je doet aankopen in een supermarkt en betaalt met vijftig euro. Het kan dan zijn dat je maar wisselgeld voor twintig euro krijgt. Dit lijkt een vergissing maar het komt veel voor. Let je niet op dan kan het zomaar zijn dat je tientallen euro's verliest.

Parijs is de stad van de zakkenrollers

Waar Parijs ook om bekend staat dat zijn de zakkenrollers. Deze zijn door heel de stad actief en hebben meerdere werkwijzen. Natuurlijk zijn er de klassieke zakkenrollers. Deze pakken de portemonnee uit je zak of tas. Berg deze dus altijd goed op dat het niet makkelijk te pakken is.

banner resurge smal