Opgelicht in Kuala Lumpur

Ga je naar Maleisië dan zal je ook Kuala Lumpur willen bezoeken. Deze fraaie stad heeft helaas ook een donkere zijde. Dit zijn de mensen met verkeerde bedoelingen die je op willen lichten. Deze stad telt vele prachtige vrouwen en deze zijn vaak geïnteresseerd in Westerse mannen. Reis je als man  alleen dan zal je ook de aandacht van veel vrouwen trekken. Er zijn vrouwen die oprecht in je geïnteresseerd zijn maar er zijn ook vrouwen met foute bedoelingen. Deze vrouwen hebben als doel jouw geld en andere waardevolle spullen afhandig te maken. De vrouwen die spreken je aan in een bar en willen je dan verleiden zodat je mee gaat naar het hotel. Het kan ook zijn dat deze vrouwen meegaan naar jouw hotel.

Aangekomen in het hotel

Eenmaal aangekomen in het hotel willen ze eerst wat drinken. In jouw glas gieten ze dan iets waardoor je gedrogeerd wordt. Heel langzaam zal je moe worden en uiteindelijk het bewustzijn verliezen. Wanneer dit is gebeurd dan doorzoeken de vrouwen je hele kamer en verdwijnen met al je waardevolle spullen. Wees hier dus op alert. Biedt een vrouw je een drankje aan schenk het zelf dan in en verlies het glas niet uit het oog. Dit kan namelijk erg vervelende gevolgen hebben.

Betaal geen mensen op straat

Veel klachten over oplichting in Kuala Lumpur gaan ook over verkopers op straat. Dit lijken betrouwbare mensen te zijn zoals monniken. Deze bieden dan bijvoorbeeld kaartjes aan. Je betaalt veel geld voor deze producten maar je hebt er niets aan. Wat ook goed is om te weten dat is dat monniken helemaal geen geld aan mogen nemen. Zie je dus een monnik in Kuala Lumpur op straat staan die wat probeert te verkopen dan weet je bij voorbaat al dat dit niet klopt.

banner resurge smal