Opgelicht in Hong Kong

Hong Kong is een wereldstad waar helaas veel oplichters actief zijn. Ben je oplettend dan is er niets aan de hand en dan zal je een leuke tijd hebben. Waar Hong Kong bekend om staat dat is de innovatie. Er worden veel high tech producten gemaakt en toeristen wordt wijsgemaakt dat ze deze tegen erg lage prijzen kunnen aanschaffen. Loop je over straat dan kun je aangesproken worden door iemand die je meeneemt naar een winkeltje waar je voordelig een camera of een smartphone aan kunt schaffen. Het model wat je te zien krijgt dat is echt en het lijkt een deal die je niet kunt laten lopen.

Omwisselen van producten

Wanneer jij betaalt of op een ander moment even niet oplet dan worden de producten verwisseld en krijg je een vervalst product mee. Dit zijn producten die slecht van kwaliteit zijn en waar je weinig mee kunt. Genoeg redenen om dus niet op deals in te gaan die te mooi zijn om waar te zijn.

Veel illegale winkeltjes in de stad

Door heel Hong Kong zal je veel illegale winkeltjes vinden. Er word dan ook vaak geprobeerd om je mee te lokken. Wanneer je het aanbod krijgt om naar een louche winkeltje te gaan dan moet je dit altijd afslaan. Er zijn zelfs zogenaamde winkeltjes die in kleine appartementjes gevestigd zitten. Gewoon je verstand gebruiken dus en je niet laten verleiden. Ook al worden de meeste high tech producten in deze stad gemaakt dat wil nog niet zeggen dat deze tegen belachelijk lage prijzen aan te schaffen zijn.

banner resurge smal